top of page

Nimbus 2022:

Den 7-10 juli 2022 arrangerade vi Harry Potter-konventet Nimbus 2022 i Sundsvall, vilket även var föreningens allra första event. Det anordnades aktiviteter som en trollstavsverkstad där deltagarna fick göra sin egen trollstav, en turnering i trollkarlssporten Quidditch som gästades av svenska landslaget i Quadball, en konsert av wizard rock-bandet The Swedish Shortsnouts, samt mycket mer. Totalt var det fyra dagar fulla av skratt och lek. Konventet fick även stor uppmärksamhet från media och lyftes fram både i radio, tv och tidning.

IMG_3533.jpeg
IMG_3473.jpeg

Harry Potter zoomkväll:

Föreställ dig att du och dina vänner går på den magiska skolan Hogwarts när ett brutalt mord sker, och det är upp till er att lista ut vem som utfört det. Kan ni hitta alla dödsätare innan leken är slut, eller kommer de återigen ta över den magiska världen? 

Harry Potter-maffia är en spännande variation av leken maffia eller Werewolves som leken också kallas, men med rollerna modifierade till ett Harry Potter-tema. Denna populära konventlek spelades den 30 oktober över zoom på det andra event föreningen arrangerade. Det samlades 15 Harry Potter-fans dagen innan halloween och det lektes, roleplayades och ritades hela kvällen.

Dementordisco:

Vi inledde det 2023 med ett fantastiskt Harry Potter-party i Göteborg som vi kallar för Dementordisco!

Under kvällen den 28 januari dansades, lektes, cosplayades och självklart, käkades massor av snacks. Portarna var öppna för alla Harry Potter-fans i åldern 13-18 år som bor i, eller runt Göteborg.

Förutom en kick ass spellista full av nya och gamla hits så fanns det även tid och plats för massor av lekar som hela havet stormar eller limbo, och en cosplayuppvisning där deltagarna kunde visa upp din allra bästa cosplay. 

41745cdb-d5da-455f-baa3-b02e4cb33303.jpeg
  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page