top of page

Discordservern:

Vill du hitta vänner med samma intressen som du? Saknar du ett säkert ställe där du kan diskutera populärkultur och fandoms? Isåfall är Nimbus discordservers någonting för dig!

Discordservers är som en mix mellan en gruppchatt och ett forum där du kan träffa andra som är intresserade av populärkultur. Nimbus har två servers, en för nördar i åldern 13-18, och en annan för de som är 18+, och de två chatterna har lite olika innehåll. Det går att läsa om servrarna, deras regler och innehåll här nedan.

I servern för de som är 13-18 så finns det alltid vuxna som ser till att alla håller sig till reglerna, och ser till att servern blir ett riktigt roligt ställe för alla. Just nu har chatterna specifik inriktning på Harry Potter, Hungerspelen, Percy Jackson, Heartstopper och musikaler, men är öppen för även andra fandomnördar.

13-18 servern:

Vår server för fans i åldern 13-18 år innehåller fjorton olika kanaler för olika ämnen. De chatterna är "stora salen" där det går att chatta om allt möjligt, "introduktioner" där nya medlemmar har möjligheten att introducera sig själva, "event" där det pratas om inte bara de event vi arrangerar, men även andra Harry Potter-event, "question of the day" där det finns en bot som frågar deltagarna en fråga om dagen som det går att svara på och diskutera kring, och till sist finns det chatter för olika fandoms, samt en för fanwork.

 

Det finns extra många staffmedlemmar i 13-18 servern, vilket innebär vuxna med koppling till föreningen som kan se till att allt sköts och att alla medlemmar känner sig bekväma och säkra. 

18+ servern:

Vår server för fans i åldern 18+ innehåller elva olika chatter för olika ämnen. Precis som i vår 13-18 server finns det den allmänna chatten, men den kallas "chitt chatt" där det går att prata om vad som helst, "event" där det går att diskutera olika Harry Potter-event, och "question of the day" där det finns en bot som frågar deltagare en fråga om dagen, men det finns en möjlighet för lite tyngre frågor än i 13-18 servern. Unikt för 18+ servern är chatterna "debatter" och "tyngre ämnen", där det, precis som namnet antyder, går att föra debatter eller prata om lite allvarligare ämnen. Förutom det finns det även olika kanaler för olika fandoms.

Det finns staff även i denna servern som ser till att alla håller sig till reglerna, men den är inte lika tungt moddad som vår 13-18 server.

  • TikTok
  • Facebook
  • White Instagram Icon
bottom of page