top of page

Dementordisco

Vi inleder det nya året med ett fantastiskt Harry Potter-party som vi kallar för DEMENTORDISCO!!!!!!

Under kvällen den 28 januari kommer det dansas, lekas, cosplayas och självklart, käkas massor av snacks. Portarna är öppna för alla Harry Potter-fans i åldern 13-18 år som bor i, eller runt Göteborg.

Förutom en kick ass spellista full av nya och gamla hits så kommer det även finnas tid och plats för massor av lekar, och en cosplayuppvisning där du kan visa upp din allra bästa cosplay. 

Biljetterna för denna kväll kostar endast 40 kr styck, och det inkluderar gratis snacks och dricka. Biljetterna kan endast köpas på plats med hjälp av Swish, och det finns tyvärr ingen möjlighet att förboka en plats. Lokalen har en övre gräns när det gäller antal deltagare, men då den är på den högre sidan har vi ingen anledning att tro att vi inte kan släppa in alla som kommer, men vill du vara helt säker att du kommer in så rekommenderar vi dig att vara på plats ett par minuter tidigt. 

VÄNLIGEN OBSERVERA ATT DISCOT ÄR HELT ALKOHOL OCH DROGFRITT. VI SLÄPPER INTE HELLER IN NÖTTER ELLER SNACKS MED SPÅR AV NÖTTER,

dementor_png_by_shutupdemi_d6w1fnh-fullview.png

BUUUUUU

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

När?

Dementordiscot blir den 28 januari 2023. Vi slår upp portarna klockan 18.15, men själva discot varar mellan 18.30 ända till klockan 21.00.

Var?

Vi håller till i lokalen som kallas för Fängelset i Göteborg. Det ligger på 

Kålltorpsgatan 2, 416 52, Göteborg

För vem?

Denna gång har discot en åldersgräns, vilket innebär att alla potterheads i åldern 13-18 är välkomna! Om du är över 18 år och ändå vill gå så är du varmt välkommen att hjälpa oss arrangera detta, eller jobba på discot. Om det låter intressant kan du kontakta oss på våra sociala medier eller vår mail kulturforeningennimbus@gmail.com

Cosplay?

Discot kommer inkludera en cosplayuppvisning, vilket innebär att vi uppmuntrar alla som kan att klä upp sig som sina favoritkaraktärer. Det finns inget krav att kostymen behöver ha Harry Potter-tema, utan alla cosplays är välkomna!

bottom of page