top of page

Anmälan till Komet 2024:

Kasta dig in i nya världar på Komet 2024, ett supermysigt multifandomkonvent i Sundsvall. Hoppa in i ett rymdskepp och segla från aktivitet till aktivitet medan du träffar nya vänner och hittar nya intressen på vägen. I år har vi särskild inriktning på Harry Potter, Hungerspelen, Percy Jackson, Heartstopper och musikaler. Eventet riktar sig till barn och unga från 13 år och upp.

 

I år säljer vi två olika sorters biljetter till Komet, nämligen en som inkluderar plats i vår sovsal, och en där du själv får ansvara för ditt eget boende. Om du väljer sovsalsbiljetten så kommer du sova bland resten av deltagarna på lokalen precis bredvid Kvartersteatern. Det finns inga riktiga sängar, utan kräver att du tar med egen luftmadrass och sovsäck. En sovsalsbiljett kostar 650 kr, och en dagsbiljett kostar 400 kr. Vi kommer sälja 40 sovsalsbiljetter och 15 dagsbiljetter, så det kan hända att en typ av biljett tar slut före den andra.

Vänligen observera innan du anmäler dig att eventet är helt alkohol och drogfritt. Vi har även en åldersgräns på 13 år. 

Funktionär?

Har du ingen lust att betala 650 kr för en sovsalsbiljett? Är du en lite äldre nörd och inte tror att ett event riktat till folk som är 13-18 är något för dig? Isåfall kan du anmäla dig som funktionär till Komet! Funktionärer är de som hjälper arrangörerna med allt som behöver göras, så som städning, handling, hålla i aktiviteter, etc, och en funktionärsbiljett inkluderar mat och sovplats, men är helt gratis! 

Anmälan:

Anmälan sker via sidan Billetto, och du kommer då kunna välja att antingen köpa en dagsbiljett eller en sovsalsbiljett. Innan biljetten betalas kommer du behöva fylla i ett antal frågor, och svaren på dessa frågor skickas till oss. Om du av någon anledning vill betala på ett annat sätt kan du maila oss på kulturforeningennimbus@gmail.com

Anmälan stänger den 1a juni, och biljetterna är först till kvarn.

  • TikTok
  • Facebook
  • White Instagram Icon
bottom of page