top of page

Serpensortia 2023:

Att komma på Serpensortia som deltagare kan du göra om du är 13 år eller äldre. Konventet riktar sig till stor del till ungdomar 13-18, men vi har ingen övre åldersgräns. En deltagarbiljett kostar 600 kr, och då ingår både mat och sovplats under hela konventet! För att anmäla dig, vänligen klicka på "deltagaranmälan"-knappen nedan. Sista datum för deltagaranmälan är 31:a maj

När du har anmält dig kommer du inom 48 timmar få ett bekräftelsemail med mer info gällande betalning. Du betalar via Swish till ett swishnummer kopplat till Kulturföreningen Nimbus bankkonto och du kommer få tillgång till detta nummer i ditt bekräftelsemail.

Vänligen observera att för att få tillgång till vår sovlokal så krävs ett medlemskap i föreningen Pipeline. Medlemskap är gratis och vi fixar det på plats. Det enda som krävs är en emailadress. 

Mat:

Maten på Serpensortia lagas av våra fantastiska husalfer och är alltid helt vegetarisk. Om du har allergier eller matpreferenser, var vänlig uppge detta då du skickar in anmälan. 

 

Notera att första dagen på konventet, lördagen den 8 juli bjuds endast på middag och det är upp till deltagarna själva att äta innan de kommer till konventet. På sista dagen, onsdag den 12e juli bjuds det på

frukost och lunch, men ingen

middag.

Sovplats:

Deltagarna på Serpensortia har alla

en sovplats i vår sovlokal Pipeline.

Vänligen observera att detta endast är en golvplats och att deltagarna själva får ta med luftmadrass, kudde och sovsäck. Det finns tyvärr ingen möjlighet att sova i säng i lokalen.

Vi kommer erbjuda slussning mellan Pipeline och vår andra lokal Tornhuset så vi kan se till att alla deltagare hittar. 

Bor du i eller runt Sundsvall och inte vill

sova på konventet? Isåfall, var

vänlig kontakta oss i förväg

så vi vet. 

KF_nimbus_logotyp_vit.png
KF_nimbus_logotyp_vit.png
KF_nimbus_logotyp_vit.png
KF_nimbus_logotyp_vit.png
KF_nimbus_logotyp_vit.png

Funktionärsanmälan:

Vill du hjälpa till och jobba på Serpensortia? Du kan anmäla dig som prefekt/husalf om du är 16 eller äldre, och då hjälper du oss arrangörer med att få konventet att flyta på. En prefekt-/husalfsbiljett kostar 150 kr, och då får du självklart gratis mat och sovplats under hela konventet. Anmäler du dig som prefekt/husalf är det även toppen om du kan vara där en dag innan/efter för att hjälpa till att sätta upp och packa ihop. Vi fixar såklart mat och sovplats då med. Funktionärsanmälan stänger 31:a maj, och till skillnad från deltagarbiljetter är det inte först till kvarn, utan vi väljer ut de personer vi tror kommer passa bäst. Därför är det inte säkert att du blir prefekt/husalf även om du anmäler dig i tid. Men du behöver inte oroa dig, för även om vi inte väljer dig till jobbet så har vi i och med din anmälan reserverat en deltagarbiljett till dig som du kan köpa istället. Du kan anmäla dig som antingen prefekt eller husalf, och mer information om vad det innebär finns här nedan. Om du vill anmäla dig som funktionär, vänligen klicka på "funktionärsanmälan"-knappen.

När du har anmält dig kommer du inom 48 timmar få ett bekräftelsemail, men betalningen sker inte förens efter vi valt prefekter och husalfer. Vi kontaktar dig även på samma mail om huruvida vi valde just dig till funktionär eller inte. 

Husalf:

Husalfer är de funktionärer som jobbar i köket. Deras arbetsuppgifter är i första hand att duka, laga mat och diska. I andra hand bör husalferna även vara redo att kliva in i prefektjobb om det så skulle behövas.

Självklart kommer husalferna även ha

massor av tid att gå på aktiviteter,

hänga och ha kul.

Prefekt:

Prefekter är de funktionärer som har

fokuset på deltagarna. Deras arbetsuppgifter inkluderar att dekorera, handla, städa, ta hand om deltagare, vara nattvakter och mycket mer. 

Självklart kommer prefekterna även ha

massor av tid att gå på aktiviteter,

hänga och ha kul.

  • TikTok
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

Vid frågor eller oklarheter, var vänlig kontakta oss på kulturforeningennimbus@gmail.com, eller skicka ett meddelande till oss genom formuläret på sidan döpt till "kontakt".

bottom of page